6/1/11

CREAR un Viatge al país dels Càtars.

Molt interessant en tots els seus aspectes. Amb persones als qui no els va el turisme, sinó que prefereixen submergir-se enmig de les incògnites del "fet-de-viatjar". Entès com a tal, i dit des del primer moment. Vol dir amb una ment oberta a la contemporaneïtat. Hem treballat amb el laberint físic i mental, encara que, ningú havia experimentat l'exploració que vam fer amb altres grups.
A part d'això, enmig de les 22 persones reunides per festejar el "cap d'any" en una altre dimensió, no havien "petits grups" tancats. Afortunadament!!!!! El que ens ha donat motiu a proliferar dins d'un teixit de relacions interactives positives. Certes situacions han sortit molt divertides, de forma espontània, amb bon humor, ganes de visitar i experimentar llocs, vocabulari, menjars, relats, conceptes i dades sorprenents: Carcassona, Albi, Toulouse i Fontfroide. En general, entre tots, hem intentat plantejar i respondre a diverses preguntes sobre història, art, religió i, fins i tot, surrealisme. Realment, un viatge apassionant i enriquidor per seguir aprenent cada día una miqueta més: Bogomils. Càtars. Templaris. Rosacreus. Cetresianes. Masons… etc.

Pròximes conferències:
Dimarts 11 de gener, a les 11h: 
¿La qualitat de comunicació entre DALÍ i FREUD? Debatrem la cüestió dels arquetips grecs, el Narcisisme, el complex de persecusió, i la paranoia crítica.
Dimecres 12 de gener, a les 17h 30:
Mecanismes necessaris per al creixement personal i social. Engegada del procés de qualitat de comunicació.  Com funciona?  De quina manera podem sentir, pensar, parlar i actuar de forma positiva?

No hay comentarios:

Publicar un comentario